Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Varusta keittiösi uudella leikkuulaudalla

Posted on May 25th, 2023 by Marc Littel

Mietitkö, mikä olisi sopivanhintainen ja käytännöllinen joululahja läheisellesi, sukulaisellesi tai miksipä ei vaikka itsellesi? Miten olisi uusi leikkuulauta keittiön ilmeen piristämiseksi? Leikkuulaudalla saat helposti ja nopeasti uutta ilmettä keittiöön. Voit valita keittiöön mielestäsi parhaiten sopivan tyylin ja materiaalin.

Leikkuulautoja löytyy usean eri mallisia. Ne voivat olla suorakaiteenmallisia, ovaaleja tai tiettyyn kuvioon leikattuja. Saatavissa oleva materiaalivalikoima on myös laaja. Leikkuulautoja saa esimerkiksi puisena, marmorisena tai muovisena. Leikkuulaudassa voi olla myös painettuja kuvioita.

Tarpeellinen lahja tulee jokapäiväiseen käyttöön

Leikkuulaudan hankintaa lahjaksi puoltaa myös se, että se on tarpeellinen kaikille. Jokainen pilkkoo välillä vihanneksia tai leipää keittiössään. Leikkuulauta toimii myös kuumien pannujen ja kattiloiden alustana. Kaunista leikkauslautaa voi käyttää myös kattauksissa. Sille voi asettaa tarjottavaksi vaikka juustoja ja hedelmiä.

Leikkuulauta on uusittava säännöllisesti

Tiesitkö, että leikkuulauta olisi uusittava säännöllisesti, sillä huokoinen veitsen viiltämä pinta on oivallinen pesä bakteereille. Leikkuulaudan tulisi olla ehyt, jotta bakteerit eivät siirtyisi ruokien kautta ihmisiin. Sen vaihtaminen säännöllisesti on siis tarpeen kaikille.

Millainen on käytännöllinen leikkuulauta?

Käytännöllinen leikkuulauta on moneen tarkoitukseen sopiva ja helposti säilytettävä. Se on kooltaan ja pinnaltaan sellainen, että se sopii monen erilaisen ruuan leikkaamiseen. Säilytettävyyttä helpottaa se, että leikkuulauta on helposti siirrettävissä syrjään esimerkiksi ripustettavissa naulaan tai laitettavissa laatikkoon. Mikäli kaipaat lisäinspiraatiota leikkuulaudan valintaan täällä voit käydä ostoksilla.

Copyright © 2009 Joululahjat