Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Isät ovat joululahjansa ansainneet! Vaikka isiä on erilaisia ja heillä kaikilla on omat makunsa ja harrastuksensa, on muutamia juttuja, joista lähes kaikki isät tulevat iloisiksi löytäessään ne aattona pukinkontista.

Yleensä isillä on jokin harrastus, johon he suhtautuvat intohimoisesti. Se voi olla jalkapallo tai jääkiekko, rock-musiikki tai olutharrastus, kirjallisuus tai klassikkoleffat – ja kaikkeen löytyy sopivia lahjoja.

Luonnossa liikkuva isä voi ilahtua vaikkapa uudesta GPS-paikantimesta tai vaikka kiikareista. Urheileva isä ilahtunee uusista urheilutarvikkeista tai aktiivisuusrannekkeesta. Musiikkia rakastavaa isää voi ilahduttaa lipuilla konserttiin tai keikalle. Olutkulttuuria harrastava isä – no, hän tulee iloiseksi vaikkapa uusista tuopeista tai olueen liittyvästä kirjallisuudesta.

Lahjakortit kelvannevat kaikille isille. Kirjakaupoista löytyy lukemista kaikenlaisille isille ja tavarataloista vaatetta ja tavaraa, joka varmasti miellyttää lahjansaajaa. Lahjakortilla isä saa valita juuri sitä mitä hän haluaa ja tarvitsee.

Yksi hyvä idea on myös lehtitilauksen tekeminen isän nimissä. Tekniikan maailma, Tieteen kuvalehti, Tee itse, Urheilu-lehti… Lehtiä löytyy joka lähtöön.

Myös isät pitävät pienestä hemmottelusta. Esimerkiksi hieronta kelvannee niin toimistotyöläiselle kuin raskasta fyysistä työtä tekevällekin.

Kaikista parhaimmat lahjat isille tulevat kuitenkin lapsilta. Aamukahvimuki, jossa on oman lapsen tai lapsenlapsen kuva, aloittaa aamun mukavasti, samoin avaimet pysyvät tallessa lapsen askartelemassa avaimenperässä.

Hyvää joulua kaikille isille!

Copyright © 2009 Joululahjat