Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Joululahjaksi pokerisetti

Posted on May 29th, 2015 by Marc Littel

Joulu on antamisen aikaa. Joulu tuo meille mieleen jännittäviä hetkiä niin lapsuuden kuin aikuisiän muistojen kautta. Perheen kanssa ajan viettäminen ilman ulkoisia häiriöitä tuntuu olevan nykyaikana mahdollista vain silloin, kun yhteiskuntaa uhkaa ydinsota tai tornado, sillä ainoastaan tuolloin perheen äidit saavat koko perheen yhteen huoneeseen edes hieman pidemmäksi ajaksi. Yksi syy tähän saattaa olla se, että ruokailun ja ”lahjomisen” jälkeen perhe vetäytyy usein lahjojensa tai pömpöttävien mahojensa kanssa omiin oloihin, jättäen jälkeensä perheen äideille melkoisen sotatantereen siivottavaksi. Nyt olisi hyvä aika tehdä tähän muutos!Joululahjojen ostaminen tuottaa yhtä paljon tuskaa kuin eduskuntavaaleissa äänestäminen: Et oikein tiedä, mitä pitäisi valita, kun valinnat ovat kaikki yhtä huonoja. Näin ollen lahjan ostaminen on aina riski. Yksittäiset lahjat suunnataan aina saajan toivomusten mukaan, mutta samalla uuden teknologian aikakauden myötä lahjat saattavat eristää perheenjäsenet päivänä, jolloin kaikkien pitäisi vetää yhtä köyttä ja arvostaa perhettä. Ennen perheen jouluilta päättyi lämminhenkisen perhe-elokuvan katseluun kotisohvalla masut pömpöllä, mutta nykyään illat päätetään älypuhelimien takana sosiaalisessa mediassa kuvia jakaen. Mikä olisi uuden teknologian tapainen viihdekäyttöön tarkoitettu ajanvietto, joka saa vaikutteita populaarikulttuurista ja täten myös suoraan sosiaalisesta mediasta?

Vastaus on pokeri

Kyllä, pokeri! Syy tähän on nimittäin se, että kaikista lautapeleistä (MonopolyAliasYatzy ja yms.) pokerissa pelin jännitys ja viihde ovat positiivisesti korreloituja tekijöitä. Nimittäin kaikella kunnioituksella esimerkiksi Monopolya kohtaan, mutta harva meistä jaksaa tai edes kykenee pelaamaan kaksi kierrosta Monopolya putkeen. Pokerissa taas jokainen pelattava käsi, kierros, panos ja päätös motivoivat aina uuteen yhteenottoon.

Muista harjoitella

Mikä parasta, pokerissa huomaa oman kehityksen selkeämmin kuin missään lauta- tai viihdepelissä. Luonnollisesti pelin oppiminen vie oman aikansa, eikä voittaminenkaan ole kirkossa kuulutettu lupaavista taidoista huolimatta. Hyväksi onneksi internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy monia opetusvideoita, joiden avulla jouluaaton pokerista inspiroitunut tavallinen kaduntallaaja voi nousta isoihinkin pelipöytiin.Yksi tunnetuimmista pokerikouluista järjestetään Full Tiltissä. Helppojen ohjeiden ja sääntöjen jälkeen pelaajat voivat myös rekisteröityä ”leikkirahalla” pelaaviksi käyttäjiksi. Jos ja kun pelaaja tuntee olevansa valmis pelaamaan oikealla rahalla, voi profiilin muuttaa vaivattomasti ”oikeaksi” pelaajaksi. Siis helppoa kuin heinänteko.Ja mikä hienointa, pelaamaan pääsee muutoinkin kuin jouluaattona, sillä Full Tilt pyörii ympäri vuorokauden tuoden pelaajia ympäri maailmaa eri tasoisiin pöytiin. Tämän lisäksi Full Tilt pitää huolen siitä, että saat käyttöösi tarpeeksi ”pelimerkkejä” erilaisten jännittävien kampanjoiden muodossa. Kyseessä saattaa olla hyvinkin makoisa tervetuliaisbonus ensikäyttäjille tai bonuskampanja kaikille pelaajille, joiden talletukset moninkertaistetaan tietyllä promokoodilla. Tuntuu siltä, että Full Tilt ottaa kuuluisan sanonnan ”joulu on antamisen aikaa” vakavasti, tekemällä jokaisesta päivästä joulun.

Viihdettä viikon jokaiselle päivälle

Palataan kuitenkin takaisin jouluaattoiltaan aterian jälkeen. Valitettavan usein perheillat muuttuvat lupaavan alun jälkeen entistä harvinaisemmiksi tapahtumiksi, ja lautapelit siirretään joko komeroon keräämään pölyä tai ullakolle hämähäkkien tangolavaksi.Pokeri on kuitenkin toista maata, sillä voi pelata ystävien kanssa lauantai-illan saunan jälkeen, koska pokeri tunnetaan ihmisten keskuudessa yhtä hyvin kuin Matti Nykäsen ja Vesa Keskisen parisuhdedraamat. Ja pokerin yksi tärkeimmistä elementeistä, rahasta pelaaminen, pitää pelin aina jännittävänä – olipa kyse sitten jouluaatosta tai lokakuisesta maanantai-illasta. Loistavan aloittelijan pokerisetin saat tilattua Verkkokauppa.comista.Joulun illat muuttuvat kertaheitolla perheystävällisemmäksi yhteisen viihteen parissa. Luonnollisesti perheen somen suurkuluttajien huomion saaminen johonkin muuhun kuin oman puhelimen ruudulle saattaa olla hankalaa, mutta toisaalta perheen nuorimmat haluavat aina todistaa ”tylsät” vanhempansa vääräksi. Näin ollen vanhemmat voivat haastaa nuoret (mutta täysi-ikäiset) pokerissa niin, että mahdollisesti lahjoihin käytetyt rahat saadaan takaisin jo samana iltana. Ne ei pelaa jotka pelkää!

Copyright © 2009 Joululahjat