Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Ensiaputarvikkeita lahjaksi

Posted on April 27th, 2023 by Marc Littel

Lahjoja miettiessä on hyvä ostaa niitä tarpeeseen. Jokaisesta kodista olisi hyvä löytyä riittävä valmius hätätilanteita varten. Ensiaputarvikkeita on monenlaisia, mutta niistä tärkeimmät julkisiin tiloihin ovat ensiapulaukku ja defibrillaattori.

Ensiaputarvike.fi -sivustolta löytyy kaikki tarvittava sekä koteihin, että julkisiin tiloihin. Kukaan ei haluaisi joutua tilanteeseen, jossa ensiaputarvikkeita joutuukin käyttämään, mutta sellainen voi tulla vastaan yllättäen. Monilla työpaikoilla vaaditaan ensiapukorttikoulutus, ja jokaisen kansalaisen olisi hyvä osata perustaidot.

Ensiaputaidot

Ostamalla joululahjaksi ensiapulaukun tai sammutuspeitteen, osoittaa läheisestä huolehtimista, sekä voi myös muistuttaa, kuinka tärkeitä ensiaputaidot ovat. Ne kuuluvat jokaisen auttamisvelvollisuuksiin. Myös suojautuminen väkijoukoissa voi olla tärkeää esimerkiksi matkustaessa ja kauppakeskuksissa, joten kasvomaskit ovat varteenotettava lahja.

Hengenpelastusta lahjana

Ensiapukoulutus on tärkeää, ja muistutus sen tärkeydestä voi innostaa menemään kurssille. Hengenpelastustuotteista on myös erilaisia kampanjoita, joista löytyy niin maallikolle kuin ammattilaisellekin sopivaa välineistöä. Punaisesta Rististä kerrotaan myös, että maallikonkin antama ensiapu parantaa paljon mahdollisuuksia selviytymiseen ja toipumiseen. Punaisen Ristin kautta löytyy myös paljon ensiapukoulutuksia.

Ensiaputarvikkeet

Ensiaputarvikkeita löytyy kasvomaskeista defibrillaattoreihin. Kodeissa on hyvä olla sammutuspeite tulipalojen varalta, sekä kevyt ensiapupakkaus. Matkapuhelin on hyvä olla ladattuna, sillä mahdollisuus avun soittamiseen on ensiarvoisen tärkeää. Puhelimiin on saatavilla myös langattomia latureita. Langaton laturi onkin hyvä lahja monenlaiseen tarpeeseen, nuorelle joka käyttää paljon puhelinta, tai seikkailunnälkäiselle maailmanmatkaajalle. Joskus lahja voi pelastaa yllättävässä tilanteessa.

Copyright © 2009 Joululahjat