Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Pojille on mukava ostaa joululahjoja. Yleensä pojilla on selkeä lahjatoivelista mielessään, jota noudattamalla ei voi mennä metsään. Kannattaa siis tarkkaan kuunnella pojan toiveita ja yrittää vaikka löytää hänen joulupukille kirjoittamansa toivelista. Lapset selaavat postilaatikkoihin putoilevia lelukuvastoja innokkaasti ennen joulua, ja yleensä heillä onkin lahjatoiveet tarkasti tiedossa.

Pojat eivät ehkä niin paljon välitä pehmeistä paketeista, mutta vaatteet ovat kasvavalle lapselle aina tarpeellisia. Paidat, sukat ja hupparit tulevat varmasti käyttöön. Pojan tyyli pitää tarkasti pitää mielessä lahjaa ostaessa, ettei vaatteet jää kaappiin käyttämättöminä. Usein pinnalla saattaa olla joku tietty tuote, jonka kaikki pojat haluavat, esimerkiksi tietynlainen lippalakki, ja kannattaa siis seurata mainoksia ja kuunnella sekä poikaa että hänen vanhempiaan.

Urheilullinen poika arvostaa uusia urheiluvälineitä tai suosikkijoukkueensa fanitavaroita. Jalkapallot, uudet jääkiekkomailat tai uudet lenkkitossut eivät varmasti jää nurkkiin pölyttymään. Mikäli ei ole varma, mitä tarvikkeita poika juuri nyt tarvitsee tai haluaa, kannattaa ostaa lahjakortti monipuoliseen urheilukauppaan ja lähteä yhdessä pojan kanssa valitsemaan.

Erilaiset konsolipelit ovat myös ikisuosikkeja, ja myös muu elektroniikka on mieluisa joulupukin kontintäyte.

Kirjat ovat myös mukava lahjaidea. Saatavilla on useita poikia kiinnostavia jännittäviä kirjasarjoja, kuten vaikkapa Rick Riordanin kirjat tai Harry Potterit, ja lisäksi perinteisestä Guinessin ennätyskirjasta riittää lukemista ja ihmeteltävää pitkäksi aikaa. Moni poika saattaa myös innostua taikuuden ihmeellisestä maailmasta taikatemppukirjan ansiosta.

Ja kukapa pikkupoika ei tykkäisi makeasta! Suklaarasia tai iso karkkilaatikko on varmasti pojan kuin pojan mieleen.

Copyright © 2009 Joululahjat