Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Joulu on mukavaa aikaa vasta omaan kotiinsa muuttaneelle ja opiskelujaan aloittavalle nuorelle, eikä vähiten lahjojen vuoksi. Omaa elämäänsä aloittavalla nuorella on harvoin liikaa rahaa käytössään ja hän arvostaa varmasti kaikkia saatuja joululahjoja.

Omaan kotiin vasta muuttanut nuori voi haluta kotiin kaikenlaista. Astioista ja kattiloista voi olla pulaa, samoin pyyhkeistä ja lakanoista. Jopa työkalupakki voi puuttua, samoin ensiapupakkaus. Joululahjaa ostaessa ei voi siis mennä pahasti metsään, jos ostaa lahjaksi jotain kivaa kotiin. Sen ei välttämättä tarvitse olla hyödyllistäkään, kaunis taulu tai vaikka sohvatyyny voi olla todella iloinen yllätys.

Koska rahasta on usein opiskellessa pulaa, pitää nuoren laskea senttejään tarkasti. Mieluisa lahja voisikin olla esimerkiksi hierojalla tai kampaajalla käynti, tai joku muu hemmotteluhetki. Lahjakortit kaiken kaikkiaan ovat erinomainen lahjaidea tässä vaiheessa elämää, näin nuori saa juuri sitä mitä hän tarvitsee.

Pientä piristystä arkeen tuovat myös elokuvaliput tai ehkäpä liput peräti teatteriin tai suosikkibändin keikalle.

Nuori aikuinen voi ilahtua myös kirjoista, jotka liittyvät hänen harrastuksiinsa. Samoin erilaiset ruoanlaittoon liittyvät kirjat ja tarvikkeet ovat usein mieluisia lahjoja omaa arkea opettelevalle nuorelle.

Nuori voi ilahtua myös pienestä matkasta jonnekin. Lentolippuja saa hyvissä ajoin varatessa hyvin edullisesti ja risteilytarjouksia on myynnissä tämän tästä. Jo matka Tallinnaan tai Tukholmaan voi ilahduttaa lahjan saajaa kovasti. Tähän voi yhdistää myös hauskan hetken lahjan antajan kanssa!

Copyright © 2009 Joululahjat