Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Jouluna on ihanaa huomioida perheen tuoreinta tulokasta pienin paketein. Pieni vauva ei itse joulun tunnelmasta ja lahjoista paljoa ymmärrä, mutta vauvaperhe on varmasti kiitollinen kaikesta tarpeellisesta – ja miksei tarpeettomastakin – jonka joulupukki tuo aattona tullessaan.

Somat vauvanvaatteet tulevat aina tarpeeseen. Pienet lapset kasvavat nopeasti ja vaatteet jäävät kovin nopeasti pieneksi. Suloiset nutut ja pehmoiset potkupuvut ovat mieluisia lahjoja, samoin lämpimät huovat ja myös kauniit vauvansängyn lakanat.

Ajattomat helistimet, pallot ja monet muut lelut ovat hyviä lahjaideoita, etenkin jos ne ostaa laadukkaina ja turvallisina. Esimerkiksi Duplot ja Brion junaradat ovat klassikkoja, joista on iloa vuosiksi eteenpäin. Lapsiperheisiin kertyy leluja huomaamatta, ja vanhemmat varmasti arvostavat enemmän laatua kuin määrää.

Kirjat ovat ikuisia muistoja, joita voi lueskella useita vuosia ja myöhemmin laittaa kirjahyllyä koristamaan ja säästää vaikkapa tuleville polville. Mukava muisto on myös jonkun vielä tuntemattoman taiteilijan taulu, joka voi koristaa vauvan huoneen seinää ja kenties vuosien saatossa nousta hyvinkin arvokkaaksi.

Vauvatarvikkeet ovat myös hyvä lahjaidea vauvaperheeseen. Vauvan vanhemmilta voi varovasti kysellä, olisiko heillä tarvetta esimerkiksi itkuhälyttimille tai rintarepulle. Uudet söpöt tutit ja tuttipullot ovat yleensä vauvaperheissä mieluisia yllätyksiä.

Vauvalle voi alkaa myös keräämään jotain, josta hänelle on isompana iloa ja hyötyä. Ihan vielä vauva ei tarvitse omia astioita, mutta pian hän jo tarvitsee esimerkiksi omat iloisenväriset ruokailuvälineensä. Vauvanhuoneeseen voi ostaa myös jonkin pienen design-klassikon, jonka hän voi isoksi kasvettuaan ottaa omaa kotiaan kaunistamaan.

Ihanaa joulua vauvalle!

Copyright © 2009 Joululahjat