Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Äiti ansaitsee joulun parhaimmat lahjat! Äitien suosikkilahjoihin kuuluvat ne pienet asiat, jotka tuovat luksusta arkeen. Esimerkiksi kauniit, tarkkaan harkitut korut ilahduttavat äidin mieltä. Laadukkaat huivit ovat myös helppo ja mieluisa lahja, ja niillä äiti saa vaihtelua useampaan asukokonaisuuteen. Suosikkihajuvesi ilahduttaa arkea ja juhlaa, ja erilaiset kauneudenhoitotuotteet saavat äidin tuntemaan olonsa kauniiksi.

Perinteikäs lahja äidille on tietysti yöpaita ja konvehtirasia. Myös kirjat ovat varma lahja äidille, oli se sitten romaani, keittokirja, joogaopas tai runokirja. Nykyisin yleistynyt lahja on seinäkalenteri, jossa on lasten ja mahdollisten lastenlasten kuvia. Varmaa on, että äiti arvostaa eniten lahjoja, joita ostettaessa on ajateltu hänen mieltymyksiään, joten lahjan valitsemiseen kannattaa paneutua ajan kanssa.

Kiireinen äiti ilahtuu varmasti saadessaan kotiin apua. Erilaiset siivouspalvelut, kuten vaikka perusteellinen kevätsiivous, saavat äidin varmasti hyvälle tuulelle. Siivouspalvelun voi tarjota ammattimainen siivousfirma – tai mikä ettei muut perheenjäsenet!

Äitiä voi myös hemmotella lahjakortilla hierontaan, manikyyriin, kampaajalle tai kylpylään. Äiti saattaa myös tarvita pienen tauon perheestään ja viettää mielellään vaikkapa yhden yön läheisessä hotellissa, nauttien hotellihuoneen rauhasta ja valmiista ruokapöydästä.

Oman ajan tarpeestaan huolimatta äidit myös mielellään viettävät aikaa lastensa kanssa. Miten olisi vaikkapa yhteinen teatteri- tai leffailta tai vaikkapa koko perheen risteily Tukholmaan? Yhteinen rento ajanviete on lahja koko perheelle!

Copyright © 2009 Joululahjat