Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Tyttöjä on monenlaisia, samoin lahjatoiveita. Yksi tykkää vaaleanpunaisista prinsessaunelmista, toisen haaveena voi olla jousipyssy ja rullaluistimet. Mieluisan joululahjan ostaminen tytölle voi olla siis hyvin haastavaa, ja niinpä tässä onkin muutama vinkki, joilla joululahjan ostaminen tytölle voi helpottua!

Ostaessa joululahjaa tytölle kannattaa salaa kysellä hänen toiveitaan joko häneltä itseltään tai hänen vanhemmiltaan. Useiden lasten suosikkilukemisiin kuuluu joulun alla postilaatikkoihin putoilevat lelukuvastot, ja yleensä lapsella on jo selkeä joululahjatoivelista kirjoitettuna. Lelut ovat aina mieluisia, mutta turhat tavarat jäävät helposti käyttöä vaille.

Yleensä joka joulun alla myyntiin tulee jokin hittituote, jonka kaikki lapset haluavat. Kannattaa katsella mainoksia televisiosta ja lehdistä sillä silmällä, että huomaa mikä lelu juuri nyt on pinnalla.

Kirjat ovat aina mukavia lahjoja, etenkin jos huolellisesti miettii sopivaa ikätasoa ja lukutaitoa. Heppatyttöjä ilahduttavat esimerkiksi Sinttu-kirjat, eläinystäviä erilaiset eläinkirjat. Mieluisia ovat myös monenlaiset puuhakirjat, esimerkiksi Top Modelsit, joita on vaikka kuinka paljon markkinoilla.

Lapset kasvavat vuoden aikana huimasti ja uudet vaatteet tulevat lapsiperheissä varmasti käyttöön. Vaikka lapset eivät pehmeitä paketteja yleensä korkealle arvostakaan, ovat uudet paidat ja hupparit yleensä aina mieluisia. Jos ei ole varma tytön tyylistä ja mausta, kannattaa ostaa pukin konttiin vaikka lahjakortti lähimpään lastenvaatekauppaan.

Tytötkin pitävät konsolipeleistä ja erilaisista elektronisista laitteista. Kannattaa kysyä vanhemmilta, onko tytöllä käytössään esimerkiksi PlayStationia tai Wiitä, johon voisi ostaa kivan uuden pelin.

Ja usean tytön suosikkilahja on perinteinen ikioma konvehtirasia, jota napostellen on kiva tutustua joulupukin tuomiin yllätyksiin!

Copyright © 2009 Joululahjat