Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Tee joululahjat itse

Posted on October 5th, 2020 by Marc Littel

Lahjoihin panostavan jouluvalmistelut alkavat jo hyvissä ajoin ideoiden etsimisellä, materiaalien hankkimisella ja lahjojen huolellisella suunnittelemisella. Itse tehtyjen joululahjojen valmistus pimenevinä iltoina lämpimän juoman äärellä on tunnelmallista ja rentouttavaa puuhaa. Neuloitpa sitten sukkia lapsenlapsille tai keittelit kinuskikaramelleja kollegoille, käsillä tehdessä lahjaan kietoutuu myös sylikaupalla lämpimiä ajatuksia. Itse tehty lahja erottuu aina edukseen ostolahjojen joukosta, ja materiaalien värit ja lahjan yksityiskohdat on helppo valita lahjansaajan mieltymysten mukaan.

Ihania lahjoja neuloen ja virkaten

Perinteiset villasukat, kirjavat kirjoneulelapaset vai trendikäs pipo tekoturkistupsulla? Neulomisen ja virkkaamisen ystävänä löydät täältä hyviä tuotteita ja materiaaleja joululahjasuunnitelmiesi toteuttamiseen. Netistä löydät loputtomasti ideoita ja inspiraatiota sekä yksityiskohtaisia ohjeita vaikkapa Marttaliiton sivuilta. Joulun käsityötrendeissä pitävät edelleen pintansa kierrätysmateriaalien käyttö, käsinvärjätyt langat ja useiden eri lankojen yhdistäminen elävän neulepinnan saamiseksi. Valmiit neuleet viimeistellään nahkamerkillä, joka kertoo lahjan olevan omin käsin rakkaudella tehty. Käsityön jälki saa näkyä, eikä lopputuloksen tarvitse näyttää kaupasta ostetulta.

Käsintehdyt konvehdit ja koristeet ilahduttavat

Jos lahjansaajia on isompi joukko, voit valmistaa kerralla ison erän vaikkapa käsintehtyä toffeeta tai marmeladia ja pakata ne kauniiksi lahjapaketeiksi. Itse leivottu saaristolaisleipä on myös ihana lahja naapurille tai ystävälle. Tai entäpä jos liittäisit joulukorttiin itse askarrellun, kuuseen ripustettavan koristeen, joka toisi kortin saajalle iloa tulevinakin jouluina? Käsintehdyn lahjan voi antaa myös lahjakortin muodossa: voit lupautua neulomaan huivin lahjansaajan toiveiden mukaan tai luvata opettaa nuorelle vihdan valmistuksen salat tulevana kesänä.

Copyright © 2009 Joululahjat