Joululahjat

Parhaimmat joululahjat netistä

Parhaat koko perheen lautapelilahjat

Posted on April 22nd, 2016 by Marc Littel

Kaupoissa riittää lautapelejä, mutta mitkä niistä ovat parhaita koko perheen joululahjaksi? Tähän on poimittu muutama loistava, taatusti hauska lautapeli, joka tarjoaa pelin huumaa sekä pienille että suurille.Board Games

Pikku Prinssi: Tee minulle planeetta

Todella ajankohtainen lautapeli tulevalle vuodelle, sillä Pikku Prinssi -elokuva saa Suomen ensi-iltansa kesällä 2016. Pelissä on kiinnostava pelimekaniikka ja se toimii yhtä hyvin lasten kanssa kuin pelkkien aikuistenkin kesken. Pikku Prinssi: Tee minulle planeetta on varma valinta moneen tarkoitukseen. Säännöt ovat yksinkertaiset, joten peli on helppo oppia ja opettaa. Peli ei kestä kauaa, mutta sen loppuessa on helppo pelata uusi erä heti perään.

Port Royal

Port Royal voitti vuonna 2015 vuoden perhepeli -palkinnon ja löytyy varmasti myös useasta tulevan vuoden lahjapaketista. Tässä korttipelissä pelaaja pääsee koittamaan onneaan: minkä värinen laiva tällä kertaa lipuu satamaan? Pelin kahdentoista voittopisteen tavoite on selkeä ja sääntöjen oppiminen on helppoa. Yksinkertainen ulkoasu kätkee sisälleen kuitenkin useita lähestymistapoja peliin, joka takaa Port Royalin kestävän monet pelikerrat. Peli on erinomainen etenkin pienillä pelaajamäärillä.

Cacao

Cacao on nokkela laattojenasettelupeli joka on samaa luokkaa huippusuositun Carcassonnen kanssa. Pelin säännöt ovat siis helppo oppia sekä opettaa muille. Tässä näppärässä pelissä yksittäiset siirrot ovat melko yksinkertaisia, mutta pelissä menestyminen vaatii pelin kokonaiskuvan hahmottamista ja siitä hyötymistä. Peli kestää nopeimmillaan 20 minuuttia. Cacao on ehdottomasti perhepelien kärkikastia.

Copyright © 2009 Joululahjat